Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two πήγε να διασώσει το ακυρωμένο Perfect Dark, αλλά δεν τα κατάφερε

*
Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, το reboot του Perfect Dark για το Xbox, που είχε πλέον ακυρωθεί, παραλίγο να σωθεί χάρη στην παρέμβαση ενός τρίτου εκδότη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ανάπτυξης Crystal Dynamics, που είχε αναλάβει το έργο μετά τις σοβαρές δυσκολίες της The Initiative, προσπάθησε να βρει νέα στήριξη όταν η Microsoft αποφάσισε να αποσυρθεί.

Υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον εκδότη Take-Two, ο οποίος φέρεται να ήταν διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση και να διανείμει το παιχνίδι, πράγμα που θα σήμαινε πιθανότατα και κυκλοφορία σε PlayStation. Ωστόσο, η συμφωνία ναυάγησε εξαιτίας διαφωνίας σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του Perfect Dark, τα οποία η Microsoft δεν ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει.


Το αποτέλεσμα ήταν η οριστική ακύρωση του τίτλου, το κλείσιμο της The Initiative και απολύσεις στην Crystal Dynamics. Όπως αναφέρουν οι πηγές, το έργο θα χρειαζόταν επιπλέον επένδυση ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να ολοκληρωθεί, όμως τελικά όλα σταμάτησαν λόγω των παραπάνω αδιεξόδων σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*