Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent Games εγκαινίασε νέο studio στο Liverpool

*
Η Tencent Games άνοιξε ένα νέο studio ανάπτυξης στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου. Του νέου γραφείου ηγείται ο Pete Smith, αντιπρόεδρος συνεταιρισμών της Tencent Games Global. Προς το παρόν, το studio αποτελείται μόνο από 12 άτομα της παγκόσμιας ομάδας παραγωγής της Tencent. H εταιρεία σκοπεύει να υποστηρίξει τίτλους μέσω αυτού του studio στα επόμενα χρόνια. Πρόσφατες προσλήψεις που έγιναν στο Liverpool, είναι αυτή του Ivan Davies ως διευθυντή, του Jon Lawrence ως διευθυντή ανάπτυξης και του Tom’O’Connor ως διευθυντή συνεταιρισμών του studio.

Η Tencent συνοδεύει την Sony ως ο δεύτερος κολοσσός της βιομηχανίας των video games που έχει παρουσία στο Liverpool. Τον Φεβρουάριο του 2022, η δημιουργός του PlayStation μετακίνησε τα γραφεία της Sony Interactive Entertainment σε ένα campus 65.000 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο του Liverpool.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*