Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Celebration live stream (video)

Η Ubisoft ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ενός Assassin’s Creed Celebration live stream, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022. Το event θα ξεκινήσει στις 21:00 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω YouTube και Twitch.

Το broadcast έρχεται με αφορμή την 15η επέτειο ζωής της σειράς Assassin’s Creed και θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το μέλλον του Assassin’s Creed Valhalla, θα ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν του franchise, ενώ θα υπάρχει και ένα tease σχετικά με τ τι έρχεται ως το τέλος του 2022. Επίσης, η ομάδα του Ubisoft News θα παρουσιάσει το πως τρέχει το Assassin’s Creed Origins στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος, ο παραγωγός Jose Araiza θα κοινοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τα πρόσφατα και τα επερχόμενα Assassin’s Creed comics, graphic novels, manga και πολλά άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*