Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Unity έκλεισε γραφεία της μετά από απειλές για τη ζωή εργαζομένων

*
Η Unity ανακοίνωσε πως έκλεισε τα γραφεία της σε San Francisco και Austin μετά από απειλές κατά της ζωής εργαζομένων της. Όπως αναφέρει το Bloomberg, εκπρόσωπός της σημείωσε πως «υπάρχει πιθανή απειλή κατά της ζωής ανθρώπων που εργάζονται στα γραφεία μας και ως εκ τούτου κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουμε τους πάντες». Η Unity έγινε στόχος κριτικής τις τελευταίες ημέρες μετά την εφαρμογή ενός τέλους στους developers, χρεώνοντάς τους κάθε φορά που το παιχνίδι τους εγκαθίσταται σε μια συσκευή εφόσον πετύχουν συγκεκριμένους στόχους εσόδων. Το πλάνο αυτό της εταιρείας εξαγρίωσε την αγορά των δημιουργών και πολλοί δήλωσαν πως θα σταματήσουν τη συνεργασία τους με αυτά τα δεδομένα. Ο CEO της Unity, John Riccitiello, αναμένεται να μιλήσει στα στελέχη της Unity μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με τις απειλές και ανοίξουν ξανά τα γραφεία της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*