Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Velan Studios, δημιουργός του Mario Kart Live: Home Circuit ανακοίνωσε το Hot Wheels: Rift Rally (trailer)

Η Velan Studios, δημιουργός του Mario Kart Live: Home Circuit ανακοίνωσε το Hot Wheels: Rift Rally, σε συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών Mattel.

Όπως με το Mario Kart Live: Home Circuit, το Hot Wheels: Rift Rally επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν custom πίστες στο χώρο τους και να χειριστούν ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα, αλλάζοντας την εμφάνιση του, σε πάνω από 140 διαφορετικά μοντέλα της σειράς Hot Wheels. Η Velan Studios ανακοίνωσε την Standard και Collector’s Edition για το Hot Wheels: Rift Rally που είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Η Standard Edition του Hot Wheels: Rift Rally περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα, τέσσερα mixed reality gates και καλώδιο φόρτισης, στα $129,99. Η Collector’s Edition περιλαμβάνει ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα, τέσσερα mixed reality gates, καλώδιο φόρτισης, ένα περιορισμένης έκδοσης McLaren Hot Wheels, καθώς και το McLaren Senna ως αποκλειστικό skin, στα $149,99.

Το Hot Wheels: Rift Rally θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου για PlayStation 5, PlayStation 4 και φορητές συσκευές iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*