Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηλικιακή ταξινόμηση για το Resistance: Retribution στη Ν. Κορέα

*
Η Game Rating and Administration Committee της Ν. Κορέας ταξινόμησε ηλικιακά το Resistance: Retribution για PlayStation 5 και PlayStation 4, κάτι που ίσως σημαίνει πως το παιχνίδι του PSP προστεθεί στον κατάλογο PlayStation Plus Classics.

Το third-person shooter αποτελεί prequel του Resistance: Fall of Man. Αναπτύχθηκε από την Bend Studio και κυκλοφόρησε για τη φορητή κονσόλα της Sony στις 12 Μαρτίου 2009.


Η ελπίδα της ανθρωπότητας ξεκινάει με την τιμωρία κάποιου. Ορμώμενος από την επιθυμία για εκδίκηση, ο πρώην πεζοναύτης, James Crayson σκοπεύει να καταστρέψει τα κέντρα των Chimeran. Στρατολογείται από την ευρωπαϊκή αντίσταση, γνωστή και ως The Maquis και σύντομα μαθαίνει ότι οι Chimera έχουν βρει μια νέα μέθοδο να μετατρέπουν ανθρώπους σε πλάσματα του είδους τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*