Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το early access του ελληνικού videogame Westwood Shadows (trailer)

*
Η ελληνική ομάδα RedSoup ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα μπει το αναμενόμενο game της Westwood Shadows σε φάση early access. Συγκεκριμένα, ο τίτλος έρχεται στις 15 Ιουλίου σε πρώιμη έκδοση και θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες να έχουν μια πρώτη εμπειρία. Μέσα από το community page του Steam αλλά και τα social media και Discord server της RedSoup, η ομάδα θα δέχεται feedback και σχόλια για το παιχνίδι όπως και οποιαδήποτε αναφορά προβλήματος στο Westwood Shadows.



To Ealy Access θα διαρκέσει έως τα τέλη του 2022 / αρχές του 2023, όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα το game. Στο Steam είναι διαθέσιμος ο δωρεάν πρόλογος του Westwood Shadows, όπου μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού. Στον πρόλογο επικρατεί το στοιχείο των γρίφων χωρίς μάχες ενω στο full game υπάρχει μια ισορροπία από μάχες γρίφους και εξερεύνηση.

Παίξτε τον δωρεάν πρόλογο του παιχνιδιού εδώ. Η ομάδα σημείωσε με μήνυμά της πως «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βοήθησε την παραγωγή του Westwood Shadows. Έχουμε εισπράξει τόσα πολλά θετικά σχόλια που μας βοήθησαν τόσο πολύ στο να φτάσουμε στο στάδιο του Early Access. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το παιχνίδι με τον κόσμο και να μιλήσουμε με εσάς για να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας. Όσο για την ομάδα της RedSoup, έχουμε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και πλέον δεν μας σταματάει τίποτα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*