Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Soul Covenant (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης Thirdverse ανακοίνωσε πως το VR narrative action RPG Soul Covenant θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2, Quest 3, Quest 2 και πλατφόρμες VR για PC στις 18 Απριλίου.

Ο executive producer του Soul Covenant Teruyuki Toriyama σε συνέντευξη τύπου δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Soul Covenant και ανυπομονούμε να δούμε την κριτική των παικτών. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε και ενωθήκαμε με άτομα του Soul Sacrifice για να φτιάξουμε το πρώτο παιχνίδι VR JRPG. Το narrative, το combat του παιχνιδιού και η χρήση της τεχνολογίας VR είναι το αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που έχει καταβάλει η ομάδα μας στο project".

Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*