Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 Cloud του Nintendo Switch

*
Τα Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 έρχονται στο Nintendo Switch σε μορφή cloud και στο πρόσφατο event της Capcom μάθαμε παραπάνω πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε λοιπόν πως το Resident Evil 2 Cloud θα κυκλοφορήσει για την υβριδική κονσόλα της Nintendo στις 11 Νοεμβρίου. Λίγο μετά θα ακολουθήσει το Resident Evil 3 Cloud που θα διατεθεί μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου. Τέλος, το Resident Evil 7 biohazard Cloud θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα του Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 16 Δεκεμβρίου 2022. Και τα τρία games είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα σε εκδόσεις για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και πλέον οι κάτοχοι του συστήματος της Nintendo θα μπορέσουν κι αυτοί να τα απολαύσουν, αλλά όχι από το ίδιο το σύστημά τους, αλλά μέσω της cloud υπηρεσίας που χρησιμοποιεί η Nintendo.




Το Resident Evil Showcase είχε όμως και αρκετές ακόμη ανακοινώσεις. Το Resident Evil 4 Remake απέκτησε νέο gameplay trailer, ενώ γνωρίσαμε και τις συλλεκτικές του εκδόσεις. Το Resident Evil Re:Verse απέκτησε ημερομηνία για early access και νέο launch trailer για να το γνωρίσουμε καλύτερα. Και τέλος, το Resident Evil Village Winters Expansion DLC απέκτησε story trailer και αναλύθηκε ως προς τι θα προσφέρει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*