Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil 4 Remake: Extended gameplay και τις special editions ανακοίνωσε η Capcom (trailer)

*
Στο πλαίσιο του δικού της Resident Evil Showcase, η Capcom άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά της για το Resident Evil 4 Remake, παρουσιάζοντας ένα extended gameplay video, αλλά και τις special editions του τίτλου. Ο παραγωγός του παιχνιδιού, Yoshiaki Hirabayashi, παρουσίασε κάποια από τα πρώτα λεπτά του τίτλου, καθώς και ένα Story trailer για όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα τι να περιμένουν. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ο ανανεωμένος οπτικός τομέας και οι βελτιώσεις που έχουν εκσυγχρονίσει (όσο είναι αυτό εφικτό) το gameplay, τον τρόπο που κινούνται και επιτίθενται οι εχθροί, αλλά και το πως ο Leon μπορεί να αποφύγει τα χτυπήματα και να χρησιμοποιήσει και το μαχαίρι του. Ο Merchant επιστρέφει για να πουλάει αντικείμενα και όπλα στον Leon, αλλά και να προσφέρει περισσότερες αποκλειστικές επιβραβεύσεις. Είδαμε ακόμη πως ο Leon μπορεί να διαχειρίζεται τα αντικείμενα που έχει μαζί του, αλλά και πως μπορεί να τα συνδυάζει.



Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη ότι σήμερα ξεκινούν οι προ-παραγγελίες, αλλά και τις special editions του τίτλου. Θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις, η Resident Evil 4 Collector’s Edition και η Resident Evil 4 Deluxe Edition μαζί με το κανονικό game στις 24 Μαρτίου 2023. Η Deluxe edition περιλαμβάνει έξτρα in-game περιεχόμενο με έξτρα στολές, όπλα, ένα χάρτη όπλων και άλλα.



Η Collector’s Edition περιλαμβάνει τα πάντα της Deluxe Edition, καθώς και μια φιγούρα του Leon, έναν χάρτη σε φυσική μορφή, ένα art book και άλλα.



Το Resident Evil Showcase είχε όμως και αρκετές ακόμη ανακοινώσεις. Το Resident Evil Re:Verse απέκτησε ημερομηνία για early access και νέο launch trailer για να το γνωρίσουμε καλύτερα. Το Resident Evil Village Winters Expansion DLC απέκτησε story trailer και αναλύθηκε ως προς τι θα προσφέρει. Και πλέον έχουμε και ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις cloud εκδόσεις των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 biohazard, που έρχονται στο Nintendo Switch
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*