Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Top Gun expansion του Microsoft Flight Simulator

*
To Top Gun expansion του Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου 2022, δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού. Η ημερομηνία κυκλοφορία επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ώρες, παράλληλα με το λανσάρισμα μιας νέας διαφημιστική ιστοσελίδας, που καλεί τους παίκτες να δημιουργήσου στο δικό τους σήμα.

Το Top Gun ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο του Xbox and Bethesda Games Showcase 2021. Αρχικά επρόκειτο να προσεθεί στον τίτλο το περασμένο έτος, όμως αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να συμπέσει με την ταινία Top Gun: Maverick της Paramount Pictures, που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου.


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Microsoft, το Top Gun: Maverick expansion θα επιτρέψει στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία ενός U.S. Navy Top Gun.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*