Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Σε πολλά remakes και remasters δουλεύει η Sony για το PS5

*
Μπορεί η αγορά του σήμερα να κατηγορείται για τα remakes και remasters, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν πτοεί τις εταιρείες και η Sony δουλεύει αρκετά σε αυτήν την κατηγορία για το PS5. Μια τέτοια πληροφορία έφερε στη δημοσιότητα ο γνωστός insider Silknigth, ο οποίος ανέφερε με ανάρτησή του πως η ιαπωνική εταιρεία έχει βάλει στη γραμμή παραγωγής remakes και remasters, αν και το 2025 θα είναι μια σημαντική χρονιά για το brand.

Πάντως ξεκαθαρίζει πως ακόμη και αυτά τα projects περνούν από πολλά και διάφορα στάδια και ίσως να μην καταλήξουν όλα σε τελικό προϊόν. Φαίνεται όμως πως η Sony πιστεύει αρκετά σε αυτό το concept κυκλοφοριών και θα επενδύσει περαιτέρω πάνω του.




Πάντως, φαίνεται πως τα Killzone ή Resistance δεν είναι μέσα σε αυτά, αφού ο Silknigth ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*