Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως πολύ σύντομα τα αποκαλυπτήρια του LEGO 2K Goooal!

*
Σύμφωνα με μια νέα ανάρτηση στο X του χρήστη Kurakasis, η ανακοίνωση του LEGO 2K Goooal! θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Ο Kurakasis έχει αποδειχτεί γενικά αξιόπιστος και πρόσφατα είχε αποκαλύψει πρώτος την ύπαρξη του Sonic X Shadow Generations. Ο Kurakasis υποστηρίζει ότι το LEGO 2K Goal θα κυκλοφορήσει τις ημέρες γύρω από το EURO 2024, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο.

Το LEGO 2K Goal είχε εντοπιστεί σε listing του PlayStation Store τον Νοέμβριο του 2023, όπως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Τουλάχιστον μάθαμε ότι θα υποστηρίζει 1 έως 4 παίκτες. Λίγο μετά, μέσω ηλικάκής αξιολόγησης από τον αρμόδιο οργανισμό της Κορέας, έγινε γνωστό ότι αναμένεται για PC, PlayStation και Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*