Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: Η Sony θα διοργανώσει μια μεγάλη παρουσίαση για το PS5 πριν την Ε3 2023

*
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jeff Grubb, η Sony ετοιμάζει μια μεγάλη παρουσιάση για το PS5 το επόμενο διάστημα. Αναφέρει ότι πριν την E3 θα πραγματοποιηθεί ένα PlayStation Showcase με πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το αρχικό πλάνο της εταιρείας ήταν η διεξαγωγή του το περασμένο Φθινόπωρο, όμως τότε δεν ήταν έτοιμοι οι developers. Λέγεται ότι το event θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας φάσης για το PlayStation 5. Πρόσφατα η Sony δήλωσε ότι είναι πλέον πολύ πιο εύκολο για κάποιον να βρει και να αγοράσει τη νέα της κονσόλα, οπότε σταδιακά η βάση των χρηστών και το υποψήφιο κοινό για παιχνίδια της εταιρείας θα αυξηθεί. Δεν αποκλείεται τότε να αποκαλυφθεί και το φημολογούμενο PS5 με αφαιρούμενο οπτικό δίσκο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*