Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Judas: Θυμίζει Bioshock το "αφηγηματικό LEGO" του Ken Levine

*
Η Ghost Story Games, το νέο studio του δημιουργού του BioShock, Ken Levine προσκάλεσε πρόσφατα επιλεγμένους εκπροσώπους του δημοσιογραφικού χώρου για να δοκιμάσουν το Judas.

Το IGN χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως ένα "first-person narrative-driven shooter που κάποιες στιγμές, από πλευράς gameplay θα είναι οικείο στους fans του BioShock".




Πρωταγωνίστρια είναι η Judas, μια πρώην νεκρή αλλά τώρα «αναγεννημένη» γυναίκα που βρίσκεται στο Mayflower, ένα διαστημόπλοιο με μέγεθος όσο μια πόλη. Αυτό μεταφέρει τους τελευταίους επιζώντες της ανθρώπινης φυλής από τη Γη σε έναν νέο πλανήτη που ονομάζεται Promia Centauri. Η Judas έχει αλληλεπιδράσεις με τους τρεις ηγέτες του πλοίου – τον Tom, τη Nefertiti και τη Hope - και ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει ποιους θα βοηθήσει, γιατί το να κάνεις έναν ηγέτη χαρούμενο μπορεί να αναστατώσει έναν άλλον, σε μια δομή που ο Levine αποκαλεί "αφηγηματικό LEGO".

Ο Keighley έγραψε τις εντυπώσεις του σε ανάρτησή του στο X, λέγοντας ότι ως ένα βαθμό το παιχνίδι δίνει την αίσθηση του BioShock. "Υπάρχουν όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι BioShock. Υπάρχουν δυνάμεις για τα χέρια, hacking, εξαιρετικές κινηματογραφικές σκηνές, υπέροχοι χαρακτήρες, πλούσια ιστορία".

“Υπάρχει όμως κάτι πολύ περισσότερο στα παρασκήνια και αυτό το κάτι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγραφτεί ή να παρουσιαστεί σε ένα trailer".



Ο Keighley προσθέτει ότι το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί σε κανένα επίπεδο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*