Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμία ανάμειξη των Suda51 και James Gunn στο επερχόμενο remake του Lollipop Chainsaw

*
Οι Suda51 και James Gunn επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με το remake του Lollipop Chainsaw που ανακοίνωσε ο εκτελεστικός παραγωγός του, Yoshimi Yasuda. Ο τελευταίος αποκάλυψε πως το remake του κλασικού τίτλου που πρωτο-κυκλοφόρησε το 2012 θα αναπτυχθεί από την καινούργια εταιρεία του, Dragami Games. Όπως ήταν λογικό, πολλοί υπέθεσαν πως οι Suda51 (creative director) και James Gunn (co-writer) θα έχουν κάποια ανάμειξη στο project, όμως η θεωρία αυτή πλέον καταρρίπτεται.

Συγκεκριμένα ο Gunn, σκηνοθέτης των ταινιών Guardians of the Galaxy της Marvel, δήλωσε πως δεν προωθεί, ούτε καταδικάζει το remake του Lollipop Chainsaw, αφού δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με αυτό. Ο Suda ακολούθησε με μια δημοσίευση στο Twitter, μέσω της οποίας δήλωσε πως ούτε αυτός έχει κάποια σχέση με το remake, ούτε και η Grasshopper Manufacture (developer του original).


Σύμφωνα με τον Yasuda, στην ανάπτυξη του remake συμμετέχουν οι περισσότεροι developers του πρωτότυπου τίτλου. Έχει μάλιστα κάνει γνωστό πως πολλά σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού θα είναι διαφορετικά στο remake του. Σε κάθε περίπτωση, το remake του Lollipop Chainsaw θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*