Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμία δεύτερη ευκαιρία στους cheaters του Marathon, λέει η Bungie

*
Η Bungie έχει δώσει ένα ξεκάθαρο και ιδιαίτερα αυστηρό μήνυμα σε κάθε πιθανό κακόβουλο παίκτη του Marathon: οποιοσδήποτε ξεκινήσει να χρησιμοποιεί hacks ή cheats θα δει το λογαριασμό του να κλείνει οριστικά, με “καμία δεύτερη ευκαιρία”, όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία. Η θέση αυτή αποτέλεσε έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της πρόσφατης προσθήκης της στο blog του παιχνιδιού, που εξηγεί το νέο networking και το σύστημα ασφαλείας του παιχνιδιού.



Στον Marathon, οι dedicated servers έχουν πλήρη έλεγχο πάνω στην κίνηση, τις βολές, τις ενέργειες και τα αντικείμενα του παίκτη, γεγονός που καθιστά την εκτέλεση teleport cheats, πειραγμένου ammo ή πειραγμένης ζημιάς εξαιρετικά δύσκολη, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την πιο ακριβή ευθυγράμμιση του παιχνιδιού και την ταχύτερη αντίδραση των πιστώσεων. Το σύστημα “Fog of War” περιορίζει την περιοχή του χάρτη που ένας παίκτης μπορεί να δει στην περίπτωση που ένας server έχει προβλήματα, μειώνοντας την αποτελεσματικότητα των wall hacks, των ESP cheats και των loot revealers.

Το παιχνίδι επίσης επενδύει στο BattlEye σαν kernel level anticheat, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε πολλά μεγάλα multiplayer shooters και ενισχύει τις σχετικές μεθόδους της Bungie. Αν κάποιος παίκτης αποσυνδεθεί, έχει τη δυνατότητα να επανασυνδεθεί και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, ενώ σε περίπτωση προβλήματος του server, η Bungie υπόσχεται να επιστρέψει τον εξοπλισμό της αρχής της λειτουργίας.

Τέλος, η Bungie αναφέρει την ύπαρξη ενός συστήματος εφαρμογών, αν κάποιος πιστεύει ότι έχει "παγώσει" κατά λάθος, αλλά κατέστησε σαφές ότι το μήνυμα της “όχι δεύτερες ευκαιρίες” είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Ίσως μάθαμε την τιμή του GTA 6 και τα νέα δεν είναι ευχάριστα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*