Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταιγίδα ακυρώσεων μη ανακοινωμένων video games από την Embracer Group σε ένα εξάμηνο

*
Η Embracer Group ακύρωσε την ανάπτυξη 29 παιχνιδιών που δεν είχαν ανακοινωθεί, μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών. Οι κινήσεις αυτές τοποθετούνται στο πλαίσιο του ομίλους για αναδιάρθρωση. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου για το τρέχον οικονομικό της έτος, που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2023, η εταιρεία είχε σε αναπτυξη 153 παιχνίδια που δεν είχαν ανακοινωθεί, με τον αριθμό τους να μειώνεται στα 138 το δεύτερο τρίμηνι και σε 124 το τρίτο, που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

Η αναδιάρθρωση είχε ως αποτέλεσμα την περικοπή 1.387 θέσεων εργασίας, που αντιστοιχεί στο 8% του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού. Από αυτούς, οι 871 ήταν "εσωτερικοί" developers, οι 252 "εσωτερικοί" μη- developers και οι 264 επίσης developers αλλά εξωτερικοί συνεργάτες.


Τον Δεκέμβριο η Embracer είχε 132 εσωτερικά game studios, μειωμένα κατά 7 σε σχέση με έξι μήνες πριν και συνεργαζοταν με 50 εξωτερικά studios, από 59 πριν μισό χρόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*