Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε το νέο system update του PS3 αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κονσόλα

*
H Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο update για το PS3. Όσο και αν νομίζεται ότι πρόκειται απλά για μια από τις συνηθισμένες ενημερώσεις του συστήματος, που απλά βελτιώνουν τις επιδόσεις και τη σταθερότητα, σας ενημερωνουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ή μάλλον ισχύει μερικώς.

Ναι μεν η κονσόλα αποσύρθηκε το 2016, όμως η Sony δεν ξεχνάει το γεγονός πως υπάρχει ακόμα σε πολλά σπίτια και συνεχίζει να την υποστηρίζει, προκειμένου οι κάτοχοί της να συνεχίζουν να διασκεδάζουν. Το system update 49.1 είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί, καθώς ανανεώνει το κλειδί κωδικοποίησης του Blue-ray, για να συνεχίσει η αναπαραγωγή video games και ταινιών και να μην διακοπεί η απρόσκοπτη λειτουργία του hardware. Θα χρειαστείτε 200MB ελεύθερα στον σκληρό δίσκο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*