Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθ' οδόν νέο παιχνίδι για το NES και το Game Boy (video)

Το NES ήταν μια κονσόλα που πρόσφερε στους κατόχους της αμέτρητες, υπέροχες αναμνήσεις. Κυκλοφόρησε το 1983 και ως το 1995 πούλησε 61 εκ. συστήματα, αριθμός που είναι πολύ μεγάλος για τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Μπορεί να έχουν περάσεις σχεδόν τρεις δεκαετίες από την απόσυρσή του, όμως ένα studio ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι για το NES, αλλά και για το Game Boy, για την επιτυχία του οποίου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Πρόσφατα, η Mega Cat Studios ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον να επιτύχει τη χρημάτοδότηση του Flap Happy μέσω του Kickstarter. Ο τίτλος χαρακτηρίζεται ως το πρώτο 8-bit avian roguelike platformer. Περιλαμβάνει εμπόδια, συλλογή αντικειμένων, μηχανισμούς platforming και μια σειρά από εχθρούς που θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες. Θα προσφέρει περισσότερα από 900 επίπεδα και οι πρωταγωνιστές του θα είναι πουλιά.


Μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo για PC, όπως στόχος της Mega Cat Studios είναι να μπορέσει να κυκλοφορήσει το Flappy Bird σε cartridge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*