Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί αρκετά η κυκλοφορία του ARK II

*
Η Studio Wildcard ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του ARK II θα καθυστερήσει και θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή ακόμη υπομονή. Η ομάδα ανάπτυξης είχε σημειώσει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον και μάλιστα πάει για τα τέλη του 2024! Το παιχνίδι αναμένεται για PC (μέσω Steam και Microsoft Store), αλλά και κονσόλες Xbox Series, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του μέσω του Game Pass. H Studio Wildcard σημείωσε πως η Unreal Engine 5 είναι κάτι εντελώς νέο για τους προγραμματιστές της και στόχος της ομάδας είναι να φτιάξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο λοιπόν μαθαίνουν όλοι τη μηχανή, άλλαξαν αρκετά στη διαδικασία της δουλειάς και ως εκ τούτου απαιτείται περαιτέρω χρόνος για τα της ανάπτυξης. Το πρώτο gameplay video του τίτλου, τέλος, ανακοινώθηκε πως θα δημοσιευτεί με τον καινούριο χρόνο, αν και οι ενημερώσεις για την πρόοδό του δεν θα σταματήσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*