Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Celeste και του TowerFall

*
Το επόμενο παιχνίδι των δημιουργών του Celeste και του TowerFall δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Earthblade, η Extremely OK Games αναφέρει πως η πρόοδος δεν είναι τόσο γρήγορη όσο ανέμενε. Η επικεφαλής του τμήματος R&D, Maddy Thorson, δηλώνει ότι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τον φόρτο εργασίας της, τη στιγμή που παλεύει με τις προκλήσεις της προσωπικής της ζωής, μια εκ των οποίων είναι η αλλαγή φύλου.

"Πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα: αυτό το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει το 2024", έγραψε η Thorson. "Ελπίζαμε να ανακοινώσουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας περίπου τώρα, αλλά απλώς δεν είμαστε έτοιμοι".


"Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι απογοητευτικό για πολλούς από εσάς και λυπούμαστε για αυτό. Ίσως αυτό ήταν προβλέψιμο, αλλά και πάλι είναι πάντα χάλια όταν οι haters έχουν δίκιο".

Ωστόσο, η Thorson είπε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωρά, με τη βοήθεια της στρατολόγησης του βετεράνου indie developer και "παγκόσμιου πρωταθλητή" του TowerFall, Kyle Pulver.

"Ο Kyle μας πλησίασε γρήγορα με μεγάλες ιδέες, που μπορεί να είναι τρομακτικές για όλους τους εμπλεκόμενους. Αλλά ήταν σαφές ότι δεν είναι εδώ για να εκτροχιάσει το project", είπε η Thorson.

"Εντοπίζει το όραμά μας και τα προβλήματα που εμποδίζουν το παιχνίδι να ανταποκριθεί σε αυτό, και συνεργάζεται μαζί μας για να εντοπίσουμε λύσεις. Επιπλέον, οι φρέσκες απόψεις του έχουν εμπνεύσει όλους μας να δούμε τα πράγματα ξανά". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*