Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το νέο περιεχόμενο και η κυκλοφορία του Warhammer 40,000: Darktide σε Xbox Series

*
H Fatshark θα καθυστερήσει το περιεχόμενο της νέας σεζόν αλλά και την κυκλοφορία του Warhammer 40,000: Darktide σε Xbox Series X και Xbox Series S, προκειμένου να επικεντρωθεί στο feedback των παικτών για την έκδοση για υπολογιστές. Ο τίτλος έγινε διαθέσιμος για PC τον περασμένο Νοέμβριο, μέσω Steam και Microsoft Store.

Σε μήνυμά του, ο CEO και συνιδρυτής της Fatshark, Martin Wahlund αναφέρει για την καθυστέρηση:


Είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητά της Fatshark να προσφέρει ένα παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν εκατομμύρια. Αυτό ήταν που ξεκινήσαμε να κάνουμε με το Warhammer 40.000: Darktide—για να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά συναρπαστικό και σταθερό παιχνίδι με τέτοιο βάθους που σας κρατά να παίζετε για εβδομάδες, όχι για ώρες.

Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτές τις προσδοκίες.

Τους επόμενους μήνες, η μόνη μας δουλειά θα είναι να επικεντρωθούμε τα σχόλια που κάνατε πολλοί από εσάς. Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούμε στην παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος crafting, ενός πιο ανταποδοτικού κύκλου προόδου και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη σταθερότητα του παιχνιδιού και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του περιεχομένου της σεζόν και την κυκλοφορία σε Xbox Series X|S. Θα αναστείλουμε επίσης τα επόμενα premium cosmetics. Απλώς δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε ακόμα διορθώσει όσα αναφέρονται στο feedback σας.

Σας ευχαριστούμε που παίξατε και σχολιάσατε. Το εκτιμούμε πραγματικά. Έχει και θα συνεχίσει να βοηθά στη διαμόρφωση του παιχνιδιού που αγαπάμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*