Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κόβει την ανάσα το νέο trailer του Stuntfest: World Tour

Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Pow Wow Entertainment παρουσίασαν ένα νέο trailer για το Stuntfest: World Tour, στο πλαίσιο του THQ Nordic Digital Showcase 2022.

Το Stuntfest: World Tour είναι μια μίξη racing με extreme sports. 18 παίκτες συναγωνίζονται σε μια αρένα, έχοντας στη διάθεσή τους μια σειρά από game modes που κόβουν την ανάσα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να λάμψετε επί σκηνής και να αναδειχτείτε σε νικητή του φεστιβάλ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου οι χαρακτήρες μετατρέπονται σε ζωντανές οβίδες και εκτοξεύονται εκατοντάδες μέτρα μακριά από το όχημά τους. Εφόσον κατορθώσουν να επιβιώσουν μέσα από δύσκολες καταστάσεις, επόμενος μεγάλος στόχος είναι να εισβάλουν στο επόμενο αυτοκίνητο.


Το Stuntfest: World Tour θα κυκλοφορήσει για PC, μέσω Steam, εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*