Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τις συλλεκτικές του God of War Ragnarok στην Ελλάδα (τιμές)

*
Οι προ-παραγγελίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του God of War Ragnarok ξεκίνησαν από σήμερα και κάτι τέτοιο ισχύει και για την Ελλάδα. Ποιες είναι όμως οι τιμές τους; Όπως φαίνεται, όσοι ενδιαφέρονται για τις εκδόσεις που θα περιλαμβάνουν έξτρα περιεχόμενο θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Η God of War Ragnarok – Collector’s Edition θα πωλείται στη χώρα μας στα €214.99, ενώ η πιο ακριβή God of War Ragnarök – Jötnar Edition στα €269.99.



Διαβάστε ακόμη: God of War Ragnarok Τα studios που βοήθησαν στην ανάπτυξη

Οι απλές εκδόσεις του τίτλου (launch και standard) θα πωλούνται στα €69.99 (PS4) και στα €79.99 (PS5) και υπενθυμίζεται πως όποιος θέλει να αναβαθμίσει από την PS4 στην PS5 έκδοση, θα πρέπει να πληρώσει αυτήν τη διαφορά των €10.

Οι τιμές δεν διαφέρουν από αυτές που διέρρευσαν χθες το μεσημέρι από πορτογαλικό site. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

H κυκλοφορία του τίτλου έχει προγραμματιστεί για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου 2022 και σίγουρα οι fans θα σπεύσουν να κάνουν το preorder τους, μιας και τα διαθέσιμα κομμάτια σίγουρα δεν θα είναι αρκετά. Μπορείτε να δείτε το τελευταίο trailer του παιχνιδιού εδώ. Υπενθυμίζουμε πως το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους, εξώφυλλο, μενού, αλλά και φωνές (διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Τέλος, μπορείτε να δείτε τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις, το περιεχόμενό τους και να κάνετε τις συγκρίσεις εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*