Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν το 1 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις του Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

*
Έναν σημαντικό στόχο πέτυχε το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, καθώς σύμφωνα με την Konami και την Digital Eclipse ο τίτλος κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Για να γιορτάσει το γεγονός, η Konami κυκλοφόρησε ένα infographic με τα επιτεύγματα των παικτών στο Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, αναφέροντας πως οι παίκτες έχουν καταφέρει να σταματήσουν τα σχέδια του Shredder δύο εκατομμύρια φορές και νικήσουν 350 εκατομμύρια foot soldiers. Παράλληλα, οι παίκτες έχουν καταναλώσει έξι εκατομμύρια πίτσες και έχουν σώσει τους φίλους τους ένα εκατομμύριο φορές.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*