Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε trailer για το Fatal Fury: City of the Wolves

H SNK δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer του Fatal Fury: City of the Wolves.

Ο εν λόγω τίτλος ανακοινώθηκε πέρυσι στο Evo tournament και αποτελεί νέα προσθήκη για τη σειρά, μετά το Garou: Mark of the Wolves (γνωστό και ως Fatal Fury: Mark of the Wolves) που κυκλοφόρησε το 1999. Το νέο trailer του παιχνιδιού έκανε την εμφάνισή του στο φετινό Evo tournament, δίνοντας μια πρώτη εικόνα σχετικά με το περιεχόμενό του.


Το παιχνίδι φέρει εκ πρώτης όψεως πολλές ομοιότητες με το The King of Fighters XV, παρόλο που οι χαρακτήρες φαίνεται να προέρχονται από κόμικς (με έντονα περιγράμματα και ένα ιδιαίτερο είδος γραμμικής σκίασης). Το εικαστικό περιβάλλον φέρει την υπογραφή του Aki Senno, γνωστό και ως Tonko που συμμετείχε και στο Garou: Mark of the Wolves.

Από το 1999 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε άλλη προσθήκη στη σειρά Fatal Fury. Παρόλα αυτά, οι χαρακτήρες του παιχνιδιού Terry Bogard, Joe Higashi και Mai Shiranui, έχουν κάνει κατά καιρούς εμφανίσεις σε αρκετά fighting, μεταξύ αυτών το King of Fighters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*