Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LawBreakers: Ο Cliff Bleszinksi μας παροτρύνει να μείνουμε συντονισμένοι για νέα

*
Ο βετεράνος video games designer Cliff Bleszinksi δηλώνει ότι οι fans πρέπει να "μείνουν συντονισμένοι" για νέα σχετικά με το LawBreakers. Ο Bleszinksi έγραψε στο Twitter ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον δικηγόρο του για το παιχνίδι.

Το LawBreakers, το οποίο αναπτύχθηκε από την, πλέον ανενεργή, Boss Key Productions και σκηνοθέτησε ο Bleszinski, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 και συνοδεύτηκε από θετικές κριτικές. Όμως μόλις έναν χρόνο μετά το παιχνίδι έπαψε να είναι διαθέσιμο, λόγω του πολύ χαμηλού ενδιαφέροντος από πλευράς του κοινού.


Στα επόμενα tweets, ο Blaszinski δήλωσε μπερδεμένος σχετικά με το κύμα υποστήριξης μετά την πρώτη του ανάρτηση, καθώς η κυκλοφορία του LawBreakers ήταν σε μεγάλο βαθμό ανεπιτυχής, αν κρίνει κανείς από τα standards προηγούμενων projects του.

"Με μπερδεύει απίστευτα το ότι οι παίκτες ήθελαν να αποτύχει το παιχνίδι και τώρα το υποστηρίζουν απόλυτα. Οι παίκτες είναι περίεργοι".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*