Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Layers Of Fear: Το νέο, δωρεάν, expansion θα σας βάλει στην καρέκλα του σκηνοθέτη

*
H Bloober Team, developer του Layers of Fear ανακοίνωσε ένα νέο δωρεάν expansion για το παιχνίδι. Ο τίτλος του είναι The Final Prologue και θα προστεθεί στο first-person psychological horror game στις 24 Οκτωβρίου, την ημέρα που εορτάζεται η επέτειος για τα 15 χρόνια του studio. Το σενάριο του update περιστρέφεται γύρω από έναν δημοφιλή σκηνοθέτη ο οποίος αναζητά τρόπους να ολοκληρώσει το νεότερο έργο του, ακόμα και όταν όλα γύρω του βυθίζονται στο χάος.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επέκταση της ιστορίας του Layers of Fear 2, όπου ένας ηθοποιός έπρεπε να εξερευνήσει ένα πλοίο που έδειχνε ότι είχε εγκαταληφθεί, ακολουθώντας τις οδηγίες ενός αόρατου σκηνοθέτη. Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστρέφονται και οι παίκτες είναι αυτή που θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία, σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί ένα φιλμ τρόμου, επηρεασμένο από τους εσωτερικούς δαίμονες και υποχθόνιες εξωτερικές δυνάμεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*