Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Life is Strange: Double Exposure - Σφοδρή κριτική από τους fans για το upgrade των €30

*
Με αφορμή την κυκλοφορία μιας Ultimate Edition, η Dont Nod σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα δύο πρώτα κεφάλαια του επερχόμενου Life is Strange: Double Exposure, δύο εβδομάδες πριν από το επίσημο λανσάρισμα του τίτλου. Το θέμα είναι πως οι fans του franchise αποδοκιμάζουν την ύπαρξη της Ultimate Edition καθώς θα κοστίζει €80.

Στο νέο τίτλο της σειράς θα δείτε την επιστροφή της Max Caulfield, την original πρωταγωνίστρια της σειράς, και στις 29 Οκτωβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαλύψετε τη νέα της ιστορία. Ο σάλος δεν αφορά τόσο την τιμολόγηση της Ultimate Edition, όσο πως η απλή έκδοση θα κοστίζει €50 όπως και το γεγονός πως θα διαρρεύσουν πληθώρα spoilers στο διαδίκτυο. H Square Enix είπε πως “πρόκειται για μια αμιγώς αφηγηματική εμπειρία οπότε οι συγκεκριμένες ανησυχίες δεν προκαλούν έκπληξη”.


Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*