Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερες κυκλοφορίες και ποικιλομορφία στους τίτλους σκέφτεται η Square Enix

*
Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές αντίγραφο του financial briefing που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2023, όπου ο πρόεδρος της εταιρίας Takashi Kiryu εξηγεί τα πλάνα για τις μελλοντικές κυκλοφορίες.

Ο Kiryu αναφέρει πως η Square Enix στοχεύει στην "ποικιλομορφία στη βιβλιοθήκη των τίτλων της" και στη ενίσχυση των δυνατοτήτων ανάπτυξης. Σκοπός της είναι να επενδύσει σε νέες προκλήσεις και έχει την θέληση να συμπεριλάβει ανόργανος τρόπους βελτίωσης. O Kiryu δηλώνει πως δεν υπάρχει αρκετή ποικιλομορφία στους τίτλους της εταιρίας και πως "οι καταναλωτές πλέον απολαμβάνουν περιεχόμενα από αρκετά είδη παιχνιδιών". Αυτό μπορεί να σημαίνει πως η Square Enix ίσως να δημιουργήσει νέα IPs και να ελλαττώσει την κυκλοφορία blockbusters.


Ο πρόεδρος της Square Enix επίσης δήλωσε πως θέλει να αλλάξει το πλάνο ανάπτυξης ώστε να υπάρχει καλύτερη ποιότητα και λιγότερες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους developers στο να βελτιώσουν το περιεχόμενο και την απόδοση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*