Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιοντάρι η Apple, αλλά όχι μπροστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το developer account της Epic Games

*
Η Apple υποσχέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα επαναφέρει το developer account της Epic Games η οποία θα αποκτήσει και πάλι την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα στο iOS. Η πληροφορία προέρχεται από την Epic Games που τροποποίησε την ανάρτησή της σε σχέση με τον προηγούμενο αποκλεισμό, λέγοντας ότι τα πλάνα της για ένα νέοEpic Games Store και την επιστροφή του Fortnite σε συσκευές της Apple προχωράνει.

"Αυτό στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενεργεί άμεσα για την εφαρμογή του Digital Markets Act και κρατάει υπόλογες τις μεγάλες εταιρείες", αναφέρει τώρα η Epic Games.


Εκεί που όλα πήγαιναν καλά, φαινομενικά πάντα, ανάμεσα στις δύο εταιρείες, την Τετάρτη η Apple ακύρωσε το developer account της Epic Games, λέγοντας πως είχε το δικαίωμα να προβεί σε αυτή τη μονομερή απόφαση, καθώς η δεύτερη δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε απαντήσεις από την Apple και τώρα, η αμερικανική εταιρεία έκανε άλλη μια στροφή 180 μοιρών.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει η ηρεμία ή θα έχουμε νέες φουρτούνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*