Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Little Nightmares 3: Αποκαλύφθηκε ο λόγος για την απουσία local co-op

*
Η Supermassive Games αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο το Little Nightmares 3 περιλαμβάνει μόνο online co-op και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία θέλει να διασφαλίσει ότι το να παίζει κάποιος με ένα φίλο του δεν θα τον αποσπάσει από την ατμόσφαιρα του τρόμου, που είναι και το σήμα κατατεθέν της σειράς.

"Το Co-op ήταν το χαρακτηριστικό που ζητήθηκε περισσότερο από τους fans μας, επομένως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τους το προσφέρουμε", είπε η παραγωγός της Bandai Namco Coralie Feniello στο GamesRadar. "Πιστεύω ότι θα προσθέσει ένα νέο επίπεδο διασκέδασης, επιτρέποντάς σας να ζήσετε το παιχνίδι με έναν φίλο".


"Αλλά την ίδια στιγμή, θέλουμε πραγματικά ο παίκτης να το βιώσει όπως θέλει. Γι' αυτό κρατήσαμε το single player, οπότε αν δεν παίζετε online co-op θα μπορείτε να παίξετε με AI στο πλευρό σας".

"Μας έχουν κάνει ερωτήσεις σχετικά με το online έναντι του couch co-op", πρόσθεσε ο director του παιχνιδιού Wayne Garland. "Το couch co-op είναι κάτι που σκεφτήκαμε, αλλά και πάλι, όταν επιστρέφετε στην ατμόσφαιρα και τη συγκέντρωση που προσπαθούμε να σας βυθίσουμε μέσω του Little Nightmares, νομίζω ότι ήταν σημαντικό για εμάς να εμμείνουμε στο online co-op, παρά στις παραδοσιακές πτυχές της παρέας".

Το Little Nightmares 3 θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Για μένα το Little Nightmares 3 θα παιχτεί καθαρά και μόνο ως Single Player. (φουλ μοναχική Horror ατμόσφαιρα)
      Τώρα ως Οnline co-op, ΔΕΝ με αφορά καθόλου.......................!!

*