Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στη Smilegate Barcelona, απολύθηκε όλο το προσωπικό

*
Όπως φαίνεται, λουκέτο έβαλε η Smilegate Barcelona, ένα studio που ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό την ανάπτυξη ενός open-world AAA game για κονσόλες. Σύμφωνα με τον director, Stephane Blais, όλοι οι υπάλληλοι θα δούν την πόρτα της εξόδου.

"Καθώς η βιομηχανία μας αρχίζει να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με παιχνίδι Ναυμαχίας, ήταν η σειρά μας να χτυπηθούμε. Η Smilegate Barcelona κλείνει. Όλοι οι εργαζόμενοι απολύονται", έγραψε στο LinkedIn ο Blais.


"Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν αρκετά έντονοι – αλλά μου επέτρεψαν να ανακαλύψω μια φανταστική και πραγματικά αφοσιωμένη ομάδα. Όλοι τους εργάστηκαν τόσο σκληρά για να προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση. Τώρα είμαι #OpenToWork".

Στο παρελθόν, ο Blais είχε εργαστεί ως design director στο Marvel’s Guardians of the Galaxy και ως narrative director στο Assassin’s Creed Valhalla και στο Far Cry 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*