Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μ. Βρετανία: Για πρώτη φορά οι υπηρεσίες video ξεπέρασαν τα videogames

*
Η ετήσια έκθεση για την αγορά των videogames στην Μ. Βρετανία αποκάλυψε κάτι αρκετά σημαντικό για τη χώρα. Οι ενοποιημένες πωλήσεις των videogames, της μουσικής και των videos σημείωσε άνοδο για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά φτάνοντας τις 11.9 δισεκ. λίρες (+7% σε σχέση με πέρσι).

Οι πωλήσεις games (software, συνδρομές) διπλασιάστηκαν την τελευταία δεκαετία και σημείωσαν άνοδο 2,9% σε σχέση με πέρσι. Το 88% του τζίρου έγινε από τις ψηφιακές πωλήσεις (+1% σε σχέση με πέρσι) και το EA Sports FC 24 ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις σε κονσόλες (2.39 εκατ. αντίτυπα).


Η αξία της αγοράς των video ανέβηκε 10% το 2023, κυρίως από υπηρεσίες όπως τα Prime Video, Netflix, Disney+ και Now TV.

Οι καταναλωτές ξόδεψαν ακόμη 9.6% περισσότερα χρήματα στην αγορά συνδρομών μουσικών υπηρεσιών, βινυλίων και CDs. Ο CEO της ERA που κάνει την έρευνα σημείωσε πάντως πως το 2023 ήταν μια χρονιά με δραματική ανάπτυξη για τον τομέα του video που τελείωσε τη δεκαετία κυριαρχίας των videogames. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*