Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Matthew Shell: Πέθανε ο βετεράνος της LucasArts με δουλειά σε πάνω από 60 games

*
Ο Matthew Shell, ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της LucasArts την τελευταία 20ετία, πέθανε. Ο Shell εργάστηκε σε πάνω από 60 games και έπαθε ανακοπή καρδιάς πριν από μερικές ημέρες, όπως ανέφερε και ο Geoff Keighley των Game Awards σε ανάρτησή του στα social media. Σημείωσε μάλιστα πως «Ο Matt ήταν ένα εξαιρετικό άτομο με μεγάλη καρδιά. Ευγενικός, πιστός, εργατικός και πάντα αστείος. Έφερνε το χαμόγελο σε κάθε συνάντηση».



Ο Shell εργάστηκε σε κάθε σημαντικό game της εταιρείας και τελευταία φορά εμφανίστηκε ως director of brand marketing στο Star Wars Jedi: Survivor του 2023. Ο επικεφαλής PR της ΕΑ, Ray Almeda, σημείωσε σε ανάρτησή του για τον Shell πως «θα μας λείψουν τα αστεία του, η αγάπη του για το Sticky Toffee Pudding, η εξειδίκευσή του στα του BBQ, ο τρόπος που γιορτάσαμε τα πρωταθλήματα των Warriors και η αγάπη του για τους SF Giants. Αναπαύσου Εν Ειρήνη και Είθε η Δύναμη να είναι πάντα μαζί σου».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*