Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάχες γεμάτες ένταση υπόσχεται το LEAP (trailer)

To online multiplayer first-person shooter LEAP ολοκληρώνει σιγά- σιγά τη θητεία του σε φάση Early Access. Όπως ανακοίνωσε η Blue Isle Studios, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

To LEAP υπόσχεται έντονες μάχες με τη συμμετοχή έως 60 παικτών. Σκοπός είναι να αναδειχτείτε σε κορυφαίο μισθοφόρο, είτε μαχόμενος για λογαριασμό της United Earth Defense Coalition (UEDC) είτε των ανταρτών Exo-Terrans. Επιλέγετε πάντοτε όποια πλευρά πληρώνει τε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση θα συνεργαστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας και θα ριχτείτε στο πεδίο των μαχών έχοντας στη διάθεσή σας πανίσχυρα όπλα και μοναδικές ικανότητες.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*