Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με εμφάνιση-έκπληξη του David Hayter το νέο trailer του Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1!

*
H Konami δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 και μάλιστα με καλεσμένο-έκπληξη τον θρυλικό voice actor David Hayter. Ο Hayter εστιάζει κυρίως στο πόσο θρυλική είναι η σειρά για τη βιομηχανία του gaming και μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «ελπίζω να είστε έτοιμοι. Αυτή είναι μόνο η αρχή», κάτι που ίσως φωτογραφίζει και τα όσα έρχονται με τη δεύτερη συλλογή του franchise.

Το πακέτο του Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 προφέρει τα Metal Gear Solid Master Collection Version, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Master Collection Version, Metal Gear Solid 3: Snake Eater Master Collection Version, Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear (NES version), Snake’s Revenge, αλλά και αρκετό έξτρα υλικό. Κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες για Pc, PS4, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*