Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οδηγό τις κονσόλες νέας γενιάς, ρεκόρ όλων των εποχών σημείωσαν τα έσοδα της γαλλικής αγοράς video games

*
Η γαλλική αγορά των video games σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών το 2023, με έσοδα που αγγίζουν τα €6,1 δισ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ομοσπονδίας εμπόρων video games, τα έσοδα της αγορά κονσολών αποτελούν το 52% του συνόλου και είναι αυξημένα κατά 24,1% από έτος σε έτος. Το τέλος στα προβλήματα διαθεσιμότητας των PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S ήταν ο παράγοντας που εκτόξευσε τις πωλήσεις hardware κατά 16%, με την αντίστοιχη δαπάνη εκ μέρους των καταναλωτών να είναι €1,7 δισ. Επιπλέον, πουλήθηκαν 6,6 εκ,. περιφερειακά και με αυτά, η άνοδος για το hardware φτάνει τα 17%, δηλαδή €2,3 δισ.

Στον τομέα των παιχνιδών για φορητές συσκευές αντιστοιχούν €1,5 δισ. δηλαδή το 24% της αγορά και κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το PC gaming που είχε έσοδα €1,4 δισ.


Η συνολική αξία της γαλλικής αγορά video games αυξήθηκε κατά 10% συγκριτικά με το 2022 και 9% σε σχέση με το 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*