Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το Downpour θα μπορέσετε να δημιουργήσετε παιχνίδια με εικόνες από το κινητό σας

*
Αν ονειρευόσασταν να δημιουργείτε απλά, διαδραστικά παιχνιδια με τις εικόνες που έχετε στο κινητό σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Downpour. Μια νέα εφαρμογή που δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού ή σχεδιασμού παιχνιδιών.

Πρόκειται για το πνευματικό παιδί του V Buckenham, ενός βετεράνου indie developer που είναι γνωστός για τη δημιουργία του Cheap Bots, Done Quick! ενος εργαλείου που επί μια δεκαετια χάρισε σε όλους μοναδικά art bots. Επίσης, με το πάτημα ενός πλήκτρου θα μπορείτε να μοιράζεστε τα παιχνίδια σας με άλλους χρήστες.


To Downpour θα κυκλοφορήσει για iOS και Android στις 6 Μαρτίου 2024 και θα υπάρχει μια συνδρομή της τάξης των $4,99 μηνιαίως, αν θέλετε επιπλέον λειτουργίες. Ο δημιουργός συνεχίζει να ακολουθεί τη φιλοσοφία του Cheap Bots, Done Quick! που είναι, "περισσότερο κοστίζει η κατασκευή και λιγότερο η εκτέλεση".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*