Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλες αλλαγές φέρνει η δεύτερη σεζόν του Call of Duty: Warzone 2.0

*
Η Infinity Ward επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare 2 και Warzone 2.0 θα φέρει σημαντικές αλλαγές. Αυτές δεν θα περιορίζονται στις συνηθισμένες τροποποιήσεις της ισορροπίας των όπλων και στο UI, αλλα θα επεκτείνονται σε αλλαγές που έχουν να κάνουν με το gameplay, ενώ θα προστεθούν και νέα χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων επιστρέφει το 1v1 Gulag και για τις μελλοντικές σεζόν θα υπάρχει συγκεκριμένος χάρτης. Ακόμα, όταν οι παίκτες πεθαίνουν δεν θα αφήνουν πίσω τους backpacks αλλά loot, όπως και στο πρώτο Warzone.


Επίσης, όλοι ολοι οι παίκτες θα ξεκινάνε με ένα 3-Plate Vest, θα κερδίζουν περισσότερα μετρητά από το loot, τα Primary Weapons και τα Buy Stations θα στοιχίζουν λιγότερο.

Στο Warzone θα μειωθεί η τιμή των Loadout Drop Markers και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις οι παίκτες θα βρίσκουν ένα την ώρα που περιφέρονται στην Al Mazrah. Ακόμα, έχει προστεθεί ένα δεύτερο Loadout Drop Public Event που σημαίνει ότι ια υπάρχουν drops στον πρώτο και τον πέμπτο κύκλο κάθε match.

Στη νέα σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Φβρουαρίου, θα υπάρχουν και customizable Perk Packages, με λίγα διαθέσιμα Perks αρχικά, τα οποία η Infinity Ward θα επαναφέρει κατά καιρούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό blog post.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*