Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλες προοπτικές για sequels, remasters και remakes παιχνιδιών των Crystal Dynamics και Eidos βλέπει η Embracer Group

*
Η Embracer Group δηλώνει ότι θα επιδιώξει την κυκλοφορία sequels, remakes, remasters και spin-offs παιχνιδιών των Crystal Dynamics και Eidos Montreal. Πριν μερικές εβδομάδες, η σουηδική εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς ενός μεγάλου μέρους των δυτικών studios της Square Enix, έναντι $300 εκ. Το deal προβλέπει ότι η Embracer Group θα προσθέσει στο δυνατιμό της τις Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal και έναν κατάλογο δημοφιλών IPs που περιλαμβάνουν το Tomb Raider και το Deus Ex.

Embracer CEO Lars Wingefors commented on its potential plans for the iconic franchises during the company’s fourth quarter earnings report on Thursday.


"Πρόσφατα ανακοινώσαμε την εξαγορά των Crystal Dynamics, Eidos Montreal και Square Enix Montreal, περιλαμβανομένων των Tomb Raider, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain και άλλων IPs. Η ανταπόκριση στην ανακοινωση ήταν θετική. Βλέπουμε μεγάλες προοπτικές όχι μόνο σε sequels αλλά επίσης σε remakes, remasters, spin-offs και άλλα projects στο group", δήλωσε ο CEO της Embracer Group, Lars Wingefors.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*