Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλος διαγωνισμός της COSMOTE TV για τη σειρά Halo με δώρο custom painted Xbox Series X

*
Η COSMOTE TV γιορτάζει την ολοκλήρωση του πρώτου επεισοδίου για την τηλεοπτική σειρά Halo και χαρίζει custom painted κονσόλες Xbox Series X και αθλητικά παπούτσια. Ο διαγωνισμός «τρέχει» μέχρι και τα τέλη του μήνα και αφορά τους συνδρομητές της πλατφόρμας, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα που βρίσκεται εδώ. Οι 5 πρώτοι τυχεροί που θα κληρωθούν θα κερδίσουν από μία κονσόλα Xbox Series X με σχέδιο στο σώμα του συστήματος και στο χειριστήριο που έγινε στο χέρι από τον ταλαντούχο Γιώργο Στάη (Artdicted_Handmade). Άλλοι 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ αθλητικών παπουτσιών που θα φέρουν κι αυτά ένα ξεχωριστό σχέδιο από τη σειρά. Κάθε κονσόλα και κάθε παπούτσι θα είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο, κάνοντάς τα όλα συλλεκτικά! Δείτε ένα trailer που παρουσιάζει τα δώρα και συντονιστείτε σήμερα στις 22.30 στο COSMOTE Sport 1HD για να δείτε ένα αναλυτικό αφιέρωμα, στο πλαίσιο της εκπομπής Game R1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*