Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά την ακύρωση διέρρευσε εικόνα από το μενού του The Last of Us Online

*
Μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του The Last of Us Online, δημοσιεύτηκε μια εικόνα που υποστηρίζεται πως προέρχεται από το κυρίως μενού. Μπορείτε να τη δειίτε στη συνέχεια, μέσω της ανάρτησης που έκανε στο X ο γνωστός leaker Dusk Golem.

Toν Σεπτέμβριο του 2019, ο πρόεδρος της Naughty Dog και director του The Last of Us Part 2, director Neil Druckmann ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι δεν θα είχε multiplayer, όπως προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός, επειδή η ομάδα ανάπτυξης ήθελε να χρησιμοποιήσει ό,τι διαθέσιμο είχε για να επιτύχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.


Στη συνέχεια η Naughty Dog υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει το Last of Us multiplayer, αφότου όμως ολοκληρωθεί η δουλειά της στο sequel.

Το πρώτο concept art δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2022 και το δεύτερο τον Ιανουάριο τους 2023. Τελικά στις 15 Δεκεμβρίου, σήμερα δηλαδή, η Naughty Dog ανακοίνωσε την ακύρωση του project, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*