Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο πρώτο παιχνίδι της Yellow Brick Games του Mike Laidlaw (trailer)

Η Yellow Brick Games δημοσίευσε ένα teaser trailer για το πρώτο της παιχνίδι, ένα fantasy action adventure game το οποίο είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί πλήρως στις 2 Απριλίου. Ο chief creative officer Mike Laidlaw, ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του ως creative director της σειράς Dragon Age, είναι έναν εκ των ιδρυτών του studio, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2020. Συνεργάτες του είναι οι βετεράνοι της βιομηχανίας Thomas Giroux (CEO), Jeff Skalski (COO, executive producer) και Frédéric St-Laurent B. (game director), όλοι πρώην στελέχη της Ubisoft, με προϋπηρεσία στο Watch Dogs και στο Assassin’s Creed Syndicate.

Ο παρθενικός τίτλος της Yellow Brick ετοιμάζεται από μια ομάδα 68 ατόμων και αναμένεται να λανσαριστεί το 2025. Μάλιστα το studio θα έχει και ρόλο εκδότη, ενώ αρχικά υπήρχε συμφωνία με την Private Division της Take-Two.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*