Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Pachter: Αισιόδοξος για την έκβαση της έφεσης της Microsoft εναντίον της απόφασης της CMA

*
Ο Michael Pachter, διευθύνων σύμβουλος της Wedbush Securities, δηλώνει αισιόδοξος ότι η Microsoft μπορεί να κερδίσει την έφεση εναντίον της απόφασης της CMA που άναψε κόκκινο φως στη συγχώνευσή της με την Activision Blizzard.

"Αν και η επιτυχής έφεση μιας απόφασης της CMA είναι μια δύσκολη αποστολή για διάφορους λόγους, πιστεύουμε ότι η CMA βρίσκεται στη λάθος πλευρά του νόμου σχετικά με αυτήν την απόφαση και πιστεύουμε ότι οι ανησυχίες της μπορούν να αντιμετωπιστούν", είπε.


"Τελικά, η απόφαση εξαρτάται από την πεποίθηση της CMA ότι η Microsoft θα έχει ισχύ στην τιμολόγηση λόγω της κυριαρχίας της στην αγορά του cloud gaming. Θεωρούμε ότι η πεποίθηση της CMA είναι σωστή και η Microsoft έκανε λάθος που δεν αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα πριν από την απόφαση της CMA".

"Ωστόσο, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τη διατήρηση της τιμής στα $15 το μήνα συν το κόστος λόγω πληθωρισμού και πιστεύουμε ότι η CMA θα αναστρέψει τη θέση της εάν η Microsoft κάνει αυτή την προσφορά".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*