Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Pachter: To PlayStation ίσως πάψει να υπάρχει τα επόμενα δέκα χρόνια

*
Ο γνωστός αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, επανήλθε με δηλώσεις που για μια ακόμα φορά αναμένεται να αποτελέσουν αφορμή για συζητήσεις. Ο ίδιος πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να μην εξελιχθεί καθόλου καλά για το PlayStation το επόμενο διάστημα. Όταν ρωτήθηκε για το πως η Sony θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το Xbox Game Pass, όντας καλεσμένος στο RDX Podcast, δήλωσε ότι το PlayStation είναι "καταδικασμένο" και πολύ πιθανό να πάψει να υπάρχει τα επόμενα δέκα χρόνια. Πρόσθεσε ότι αυτό δεν συμβαίνει επειδή η Sony έχει μείνει μερικά χρόνια πίσω, αλλά λόγω του ότι το Xbox έχει αποκτήσει προβάδισμα και κανένας δεν μπορεί να το προσπεράσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καταρχάς, να ζούμε μετά από δέκα χρόνια.
      Τι θα καταφέρει η Sony θα το δούμε στο μέλλον.
      Σύμφωνα με το ιστορικό της, έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε δύσκολες στιγμές.
      Εμπστεύομαι τη Sony παρόλο που έχω παρατηρήσει κάπως το gaming.

    • LORDSNAKE
    • Ο γνωστός μπουρδολόγος τις Gaming βιομηχανίας λέει: To PlayStation ίσως πάψει να υπάρχει τα επόμενα δέκα χρόνια! (ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝ)

      Ο γνωστός (καραγκιοζόπουλος) της Wedbush Securities, Michael Pachter, επανήλθε (λέγοντας νέες μπούρδες) με δηλώσεις που για μια ακόμα φορά (κάνοντας τον κόσμο να ξεκαρδίζεται στα γέλια) αναμένεται να αποτελέσουν αφορμή για συζητήσεις.
      Ο ίδιος πιστεύει (στο μυαλό του) ότι η κατάσταση μπορεί να μην εξελιχθεί καθόλου καλά για το PlayStation το επόμενο διάστημα. (αμάν είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα δλδ)
      Όταν ρωτήθηκε για το πως η Sony θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το Xbox Game Pass, (φυσικά και θα ρωτούσαν τη διάνοια αυτή) όντας καλεσμένος στο RDX Podcast, δήλωσε ότι το PlayStation είναι "καταδικασμένο" (όπως και η δηλώσεις του) και πολύ πιθανό να πάψει να υπάρχει τα επόμενα δέκα χρόνια. (αυτό επιθυμούμε και εμείς για αυτών)
      Πρόσθεσε (όχι που δεν θα πρόσθετε) ότι αυτό δεν συμβαίνει επειδή η Sony έχει μείνει μερικά χρόνια πίσω, (για πες να μάθουμε και εμείς άρχοντα τις γνώσεις) αλλά λόγω του ότι το Xbox έχει αποκτήσει προβάδισμα και κανένας δεν μπορεί να το προσπεράσει. (αυτό είναι!!)

    • Koopa
    • Εγω ξερω οτι αν βαλεις μια αγγελια πωλησης ενος playstation και ενος xbox τωρα το playstation θα εχει πωληθει στα 10 λεπτα και το xbox σε 8-9 μερες.Και μακρυα απο μενα fanboyδμοι.Σε καθε γενια αγοραζω ολες τις κονσολες γιατι καθε εταιρια μου δινει κατι διαφορετικο.

    • Vlad_25
    • Χρόνια πριν δήλωνε οτι μετά το Wii U η nintendo θα έκλεινε. Φυσικά είδαμε όλοι που έφτασε, με το Switch να έχει εδραιώσει μια κυρίαρχη θέση στην αγορά. Γενικά οι δηλώσεις του Μιχαλάκη του Πάχτερ είναι για να προκαλούν γέλιο και τίποτα περισσότερο.

*