Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή παράταση στις συζητήσεις Microsoft CMA για την εξαγορά της Activision Blizzard

*
Microsoft, Activision Blizzard και CMA συνεχίζουν τις συζητήσεις για το θέμα της μεγάλης εξαγοράς και φαίνεται πως τα πράγματα θα καταλήξουν λίγο αργότερα. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως χρειάζονται λίγο ακόμη χρόνο για να λύσουν όλες τις απορίες που υπάρχουν και να οριστικοποιήσουν όλες τις παραμέτρους του deal, έτσι ώστε να δοθεί και το «πράσινο φως» από την βρετανική υπηρεσία. Η ακρόαση της Microsoft κατά της απόφασης του CMA ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου, αλλά μετά και την απόρριψη της ένστασης από μεριάς FTC, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επικοινωνία για να «παγώσουν» τις νομικές διαδικασίες και να λύσουν το ζήτημα. Σύμφωνα με το Reuters, οι συζητήσεις θα γίνουν σε ένα πλαίσιο δύο ακόμη μηνών, έτσι ώστε να παραμετροποιηθεί το deal εξαγοράς και να καμφθούν οι όποιες ενστάσεις. Ο δικηγόρος David Bailey της CMA σημείωσε πως «βάσει των όσων έχουν συζητηθεί, οι δύο πλευρές είναι σίγουρες ότι η Microsoft θα παραμετροποιήσει την συμφωνία για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα από μεριάς CMA». Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί στις 29 Αυγούστου πλέον, μετά και από την κατάθεση ανανεωμένης πρότασης από μεριάς Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*