Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modder έφτιαξε τον χειρότερο τρόπο για να παίξετε το Super Mario Kart (video)

*
Ένας modder κατάφερε να δημιουργήσει τον χειρότερο όπο που μπορείτε να παίξετε το Super Mario Kart και να μας ταλαιπωρήσει αρκετά περισσότερο. Φανταστείτε λοιπόν τον γνωστό τίτλο με σταθερές οπτικές γωνίες σε συγκεκριμένα σημεία κάθε επιπέδου. Κάτι σαν το πρώτο Resident Evil.

Το υλικό εντοπίστηκε από το GamesRadar και δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό MrL314. Η έκδοση του τίτλου είναι σε hacked ROM και μπορείτε να την απολαύσετε -προφανώς- μόνο με τη χρήση σχετικού emulator. Το πείραμα αυτό βασίζεται στην έκδοση του τίτλου για το SNES και φέρνει σαν τελικό αποτέλεσμα κάτι που και ο δημιουργός χαρακτηρίζει οριακά… “Resident Evil Kart”.


Ο λόγος είναι πως το πρώτο game της σειράς της Capcom είχε σταθερές κάμερες σε συγκεκριμένα σημεία κάθε δωματίου, κάνοντας αρκετά δύσκολη την εξερεύνηση και την κίνηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*