Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modders επαναφέρουν «στη ζωή» το LawBreakers του Cliff Bleszinski, ενθουσιασμένος ο ίδιος

*
Μια ομάδα modders αποφάσισε να επαναφέρει «στη ζωή» το LawBreakers, το multiplayer shooter του Cliff Bleszinski. Το project τους έχει την κωδική ονομασία RELB και στόχος είναι να δώσει σε PC gamers τη δυνατότητα να το απολαύσουν ξανά. Ήδη έγιναν με επιτυχία τα πρώτα tests μέσα στις προηγούμενες ημέρες και αναμένονται ακόμη περισσότερα τις επόμενες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι πιο συγκεκριμένο.

Οι παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν να παίξουν, ενώ και ο ίδιος ο Bleszinski δήλωσε ενθουσιασμένος και κάλεσε το κοινό να συμμετέχει.




Το 2018, η Boss Key Productions παραδέχτηκε πως ο τίτλος δεν ήταν πετυχημένος εμπορικά, ενώ την ίδια περίοδο και η Nexon σταμάτησε τη χρηματοδότησή του. Η εταιρεία δοκίμασε τις δυνατότητές της με άλλο ένα game, το Radical Heights, το οποίο ακύρωσε μετά από λίγο καιρό και ανακοίνωσε το κλείσιμο της δραστηριότητάς της.

Δείτε δύο videos από τα πρόσφατα alpha test του Project RELB



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*